Audition 5e och 6e December!

Bild

”Mordet på Flemingsbergsexpressen eller En Expressorientering i Mord” 2012

ÄNTLIGEN är det dags för årets auditioner! 
Årets audi-datum är Torsdagen 5e December (13:00-17:00) och Fredagen 6e December (12:00-17:00)

På Torsdagen gäller bokade tider, vill du boka maila: regi@soderspexet.se

Vill du istället komma på drop in så gäller Fredagen 6e December mellan 12 och 17. Då dyker du upp utanför Svarta Lådan mellan dessa tider. Står andra före dig får du skriva på en väntelista och sätta dig ned och svara ett frågeformulär. 

Vi söker även dansare, är du intresserad av detta maila då regi@soderspexet.se.

Du söker genom att välja en av 2 auditions-texter nedan och förbereder en valfri sång (acapella). Samtliga auditioner kommer att äga rum i Svarta lådan i Aulabyggnaden på Södertörns högskolas campus.

Text 1
”Nää, maken till lathund tror jag knappt finns i hela häradet; det är nätt och jämnt jag får karln min vaken, fast jag tar honom i håret och släpar honom ur sängen. Idag vet det kräket mycket väl att det är torgdag, och ändå ligger han och drar sig så länge. Häromsistens sa herr Poul, prästen vår, så här till mig: ”Nille” sa han, ”du är alldeles för sträng mot din man, det är i alla fall han som är och bör vara herre i huset.” Men då svarte jag: ”Nää, goa herr Poul, om jag lät karln min styra och ställa i huset så mycket som ett år, så fick varken herrskapet lantgille eller prästen tionde, för på den tiden skulle han supa opp allt vad vi ägde och hade. Skulle jag låta en karl råda, som är färdig att sälja lösöre, hustru och barn, ja, sig själv med, för brännvin?”

    Ur Jeppe på Berget, Holmberg, 1722.

Text 2
”Jag vill ha sex. Semestersex. Sån där sex som man har med den som man har varit tillsammans med riktigt länge. Det är semester och så befinner man sig på en plats där man vanligtvis inte är. Och så plötsligt så ser man varandra stående där, framför nya kulisser. Ett annat ljus. Nya dofter. Man blir kåt. Och så har man sex. Sån där härlig sex fylld av nervositet. Tänk om någon hör oss. Tänk om någon ser oss. Men för att komma dit, till semestersexet så måste man varit tillsammans länge. Så länge att man har tröttnat på varandra flera gånger. Märkligt. Att man kan längta efter slentriansex. För utan slentriansex, så blir det ingen semestersex. Att man kan längta efter att få tröttna på någon. Det trodde jag aldrig när jag var två.

”
 Ur Sårskorpor av Maria Blom

Bild

”Mona Lisa eller Konsten att Le” 2013

Bild

”Kriget om Vietnam eller Hair i Jungeln” 2011

 

 

Annonser

Publicerat på 22 november, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: