Släpp det!

 

Den här tiden på året börjar det bli dags att släppa det gamla för att göra plats för det nya. Som de stora improvisatörer vi är så har SöderSpexet valt att göra vår egen tolkning av denna nyårsritual och släpper istället det nya. Men inte så himla långt, bara från manusförfattarnas händer tills dess att det nya når marken.

 Bild
Dock är det bara de högt privilegierade SöderSpexarna som får äran att motta detta manus. Vill även du förkovra dig i vårat fantastiska manus så får du tyvärr vänta tills i Maj. Men vi skall icke lämna dig helt lottlös, för nu har vi nämligen äran att presentera årets produktionsårs fulla titel och premiärdatum.

Årets tema är Tippen med en underton av revolution
och den fullständiga titeln på SöderSpexets föreställning 2014 är:

Vladimir eller till toppen av Tippen
Premiär 13e Maj 2014

”En kyla lika bitande som den sibiriska permafrosten råder på Soptippen. Drömmen om storhet förslavade dess innevånare och ingen vet längre vem hen kan, eller inte kan lita på. På en plats där varje sopa har öron.

Bakom avskrädeshögarna lurar angivarna, och spelar du inte med i det smutsiga spelet hamnar du i materialåtervinningen och hörs aldrig mer igen. Men det finns en plats där det fortfarande finns motstånd, och det är till den sophögen strykarhunden Vladimir söker sig. Där stöter han på och lär känna Tippens kluriga invånare, och blir strax varse att deras kamp är hans kamp. Och att den du tar för vän, kan vara din värsta fiende.

Är du en vinnare, eller återvinnare? Törs du skrota överhetens lumpna tricks, eller väljer du att sopa det under mattan? Häng med på ett otippat äventyr där kampen om friheten, vänskapen och sanningen utspelas.

Men vet vi egentligen vilka vi är, innerst inne?”

Visst låter det spännande! Vi kan knappt börja oss! Vi vill börja arbeta med scenarbetet NU!!! Vi har en fantastisk Ensemble, grym Regissör, fantastiska dansare och sångare men söker fortfarande lyckliga arbetare till dekor, kostym och festfixande! Vill du bidra till vårat gklasa gäng så tveka inte att maila oss på: gud@soderspexet.se

God fortsättning, från oss alla till er alla!

Annonser

Posted on 28 december, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: