Årets föreställning: Vladimir ..

Vladimir eller Till toppen av Tippen

En kyla lika bitande som den sibiriska permafrosten råder på Soptippen. Drömmen om storhet förslavade dess innevånare och ingen vet längre vem hen kan, eller inte kan lita på. På en plats där varje sopa har öron.

Bakom avskrädeshögarna lurar angivarna, och spelar du inte med i det smutsiga spelet hamnar du i materialåtervinningen och hörs aldrig mer igen. Men det finns en plats där det fortfarande finns motstånd, och det är till den sophögen strykarhunden Vladimir söker sig. Där stöter han på och lär känna Tippens kluriga invånare, och blir strax varse att deras kamp är hans kamp. Och att den du tar för vän, kan vara din värsta fiende.

Är du en vinnare, eller återvinnare? Törs du skrota överhetens lumpna tricks, eller väljer du att sopa det under mattan? Häng med på ett otippat äventyr där kampen om friheten, vänskapen och sanningen utspelas. Men vet vi egentligen vilka vi är, innerst inne?

Som vanligt kommer du åtnjuta vår föreställning i Svarta Lådan på plan 3 i Södertörns Högskolas Aula-byggnad, under Maj månad.Föreställningsdagar:

Tis 13:e Maj (Premiär!)

Ons 14:e Maj

Tor 15:e Maj

Lör 17:e Maj (Bus-föreställning)Biljettbokning kommer att dyka upp på hemsidan under våren

Annonser
%d bloggare gillar detta: