Bli aktiv i SöderSpexet!

Att göra ett spex är inget hastverk. Varje år arbetar ungefär 40-talet personer med att sätta upp ett nytt SöderSpex. Några stannar kvar mellan åren, men tyvärr inträffar det då och då att någon examineras och slutar plugga.

Därför är SöderSpexet alltid på jakt efter nya förmågor. Under hösten är alla välkomna att ansluta sig till spexet, men i januari måste vi spika ensemblen för att kunna starta repetitionerna ordentligt, så därefter är det svårt att gå med för att stå på scenen.

Men för att göra spex behövs det mer än bara skådespelare. Vi behöver händiga snickare, insmickrande pr-folk, flinka kostymmakare, musikaliska bandmedlemmar (som gärna spelar ett ovanligt instrument), entusiastiska festfixare. Vi behöver helt enkelt DIG! Läs mer om var du kan passa in under fliken ”Om Oss/SöderSpexets organisation” och fyll sedan i intresseanmälan nedan.

Om du har några andra frågor mejla oss då på gud@soderspexet.se. Och anmäl dig ovan och ta chansen att  vara med om att förverkliga SöderSpexets nästa (och hittills bästa) spex!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: