2007: Capone

Capone – eller Alice i den undre världen

Maffiabossen Torrio blir skjuten och Al Capone utses till hans efterträdare. Men Capone är deprimerad och vill egentligen inte axla detta ansvar. Värre blir det när psykoterapeuten från öst får Al att upptäcka sin kvinnliga sida, en sida som uppskattas av Borgmästaren men som får Capones närmaste man Frank Nitti att se sin chans att ta över tronen. Apropå kvinnlighet, vad är det för hemlighet som Harry och Perry bär på…

I många decennier har det spekulerats om varför Al Capone aldrig fängslades för annat än skattebrott? Att Al under längre tid var deppig och inte kunde döda någon har dokumenterats i filmer som Analyze this, men även de brister i sina förklaringar… Endast SöderSpexet kan avslöja sanningen om vad som egentligen hände! Följ med på en resa över Atlanten till början av seklet så ska vi reda ut ett och annat. Mycket spänning och mycket skratt utlovas i SöderSpexets magnifika maffiamusikal!

Är du sugen på att se denna föreställning (igen) ?
Då kan du beställa den på dvd för 39,90 kr, plus eventuell fraktkostnad. Maila oss då på dvd@soderspexet.se med info om vilken/vilka föreställningar du är intresserad av så ordnar vi det :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: