2011: Kriget om Vietnam

Kriget om Vietnam – eller Hair i djungeln

Richard Nixon har äntligen uppnått sin våtaste dröm, men han är fortfarande inte nöjd. På nyårsfesten i Vita huset träffar han den unga skådespelerskan Jane Fonda och blir betuttad. Jane som är där för att berätta hur hemskt kriget är, letar dock efter en cool musiker som hatar kriget lika mycket som hon. På en bar, tillsammans med sina vänner Goldie Hawn och Liza Minelli, träffar hon George Berger som spelar huvudrollen i musikalen Hair. Berger skryter om alla sina talanger, men framförallt om sin vänskap med Ho Chi Minh. Jane blir fascinerad och följer med till Vietnam.

Nere i djungeln har Ho Chi Minh, kommunismens glittrigaste företrädare, planer att använda Jane för sina egna syften. Tillsammans med sin kumpan i väst har hen en plan för att få USA att dra sig ur kriget. Nixon faller dock inte för påtryckningarna och beger sig ner till Vietnam med USA:s främsta actionhjältar. Han kommer dock försent. Jane gillar inte att var gisslan och har lyckas övertala Berger att släppa henne och tillsammans flyr de ut i djungeln.

Är du sugen på att se denna föreställning (igen) ?
Då kan du beställa den på dvd för 39,90 kr, plus eventuell fraktkostnad. Maila oss då på dvd@soderspexet.se med info om vilken/vilka föreställningar du är intresserad av så ordnar vi det :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: